Wanneer gaat er iets veranderen?

Op 1 januari 2019 stopt PAUW Bedrijven. De Wsw-medewerkers komen dan in dienst van de gemeente waarin ze wonen. De staf en leiding hebben een werkgarantie. Het werk en de samenstelling van de teams Groen, Schoonmaak en Beschut blijven vanaf 1 januari 2019 gelijk. Ook de locaties voor Beschut werken in IJsselstein en Breukelen blijven gelijk. Al deze afspraken staan in plannen die de gemeenten hebben gemaakt over de inrichting van het werk in de toekomst. Deze plannen zijn in het voorjaar van 2018 voorgelegd aan de Ondernemingsraad van PAUW en andere adviesraden. Ook de gemeenteraden hebben in het voorjaar de plannen beoordeeld. De plannen zijn nu definitief, betrokken organisaties zijn nu de overgang van Wsw-taken en -mensen aan het voorbereiden. In oktober krijgen alle stafmedewerkers definitief te horen waar men komt te werken.

Comments are closed.